Bibliotheek Herenthout

studeren in de bib

Studenten in de bib:

de blokperiode komt er weer aan.

Misschien heb je nood aan een rustige studeerruimte? Heb je al eens gedacht aan het leeslokaal in de bib?

Deze ruimte is op werkdagen geopend op werkdagen van 9 tot 16u en voor de rest tijdens de openingsuren van de bib zelf. Vooral in de namiddagen kan het er rustig zijn.

Er staan tafels en stoelen, er is gratis Wifi en wij hebben ook een vaste Internetpc ter beschikking (zonder printmogelijkheden weliswaar). Er is ook een automaat met warme dranken voor een welgekomen tussenpauze…

Een binnenzicht  van ons leeslokaal vind je op de foto bij dit bericht.

Gratis Wifi is er overigens in de ganse bib.  Je kan daar wél printen, kopiëren of scannen.  Er zijn ook daar 2 Internetpc’s waarvan 1 met de meest courante software (Word, Excell) en een  USB-aansluiting.

Wist je trouwens dat er ook uitleenfaciliteiten zijn voor studenten? Op vertoon van je studentenkaart kan je jezelf als student laten registreren: je kan dan – net als leerkrachten overigens – een onbeperkt aantal materialen tegelijk uitlenen; je dient je wel aan de uitleentermijnen te houden.

Meer info over de bib en onze catalogus kan je van thuis uit raadplegen op de gemeentelijke website: http://herenthout.bibliotheek.be/

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.