Bibliotheek Herenthout

Zomeraanbod voor jong en oud in de bib van Herenthout:

gepost op: 28 juni 2017

Sinds kort kunnen kinderen  in onze bib een nieuwe lading gezelschapsspellen ontlenen uit een wisselcollectie van Kids & co die zichtbaar opgesteld wordt in onze jeugdafdeling.

In de jeugdbib kunnen zij ook genieten van 2 tablets met leerzame spelletjes en verhaaltjes.

 

Uiteraard kunnen zij net als ‘de grote mensen’ ook ter plekke in de bib komen lezen: strips,  jeugdverhaaltjes,  leerrijke boeken en  zelfs kranten en tijdschriften.

Eénieder kan deze materialen zoals steeds ontlenen voor thuis; er zijn ook leerrijke spelletjes en filmpjes op cd en dvd’s voor hun beschikbaar.  Vergeet ook niet de handige voorleesrugzakjes om samen met de leesboekjes uit te lenen.

 

Maar laat ons er van uitgaan dat het niet het slechte weer is dat jonge en oudere vakantiegangers dwingt bij ons een aangename en nuttige bezigheid te zoeken.

 

Leerkrachten kunnen trouwens nog tot uiterlijk 8 juli bij ons terecht voor hun lerarenkaart van Klasse. Kom snel langs want er werd ons gevraagd deze terug te zenden na 8 juli.

 

Deze zomer kunnen jong én oud ook weer genieten van een langere uitleentermijn in onze bib.

Iedereen die boeken meeneemt van zaterdag 24 juni  tot en met zondag 13 augustus mag deze 6 weken houden i.p.v. van de gewone uitleentermijn van 4 weken. Er hoeft dus niet extra om gevraagd te worden.

De bib sluit deze zomer enkel op :

dinsdag             11/07/17 Vlaamse  feestdag: ook leeslokaal gesloten

vrijdag              21/07/17 nationale feestdag: ook leeslokaal gesloten

dinsdag             15/08/17 O.l.V. Hemelvaart : ook leeslokaal gesloten

Je kan gebruik maken van de inleverbus aan de deur aan de Zwanenberg of zelf van thuis uit verlengen via de gemeentelijke website www.herenthout.be  Hier vind je ook al onze sluitingsdagen.

 

Draag ook op vakantie zorg voor de boeken en vermijd zand, water e.d…

Een fijne vakantie en veel leesplezier!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws