Corona: update van maart 2022

In de bibliotheken van Neteland (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen, Vorselaar) zijn de normale openingsuren opnieuw van toepassing.  Ziehier de update van  maart 2022:

Om de veiligheid van zowel de bezoekers als medewerkers te blijven garanderen, gelden  nog de volgende richtlijnen.

Bib Neteland

• Er zijn terug twee in- en uitgangen. Enkel tijdens schooluren blijft de deur aan zijde park dicht maar ze  kan op afstand worden geopend via de deurbel.
  • De mondmaskerplicht (+ 12j) vervalt nu ook in de openbare ruimtes van de bib; toch blijven maskers wel aangeraden.
  • Er is nog steeds handgel beschikbaar alvorens je iets aanraakt in de bib.
  • Houd bij drukte  de nodige afstand van anderen.
  • Er zijn terug zitruimtes en een internetpc met printmogelijkheid  in de bib zelf. De aparte leesruimte met koffieautomaat blijft voorlopig nog enkel toegankelijk voor de budgetmeter. Een toilet is wel beschikbaar.
  • Blijvende tip: stel vooraf een ‘wensenlijstje’ samen aan de hand van de online catalogus die je kan vinden op https://herenthout.bibliotheek.be/collectie. Zo hoef je enkel nog maar het materiaal te zoeken in de bib. Met je eigen smartphone/Iphone kan je de catalogus ter plekke veilig raadplegen via WIFI.
  • Ben je ziek of in quarantaine? Blijf thuis en stuur iemand in jouw plaats.

Wij danken je alvast voor je medewerking en begrip.